Diet esthetic Snail Extract Krém s slimačím extraktom 50ml

19.05.2013 10:56

Diet esthetic Snail Extract Krém s slimačím extraktom 50ml

 
Slimačie sliz užíval už samotný Hippokrates a po ňom mnoho antických liečiteľov. Jeho liečivé vlastnosti zapríčiňujú enzýmy, ktoré menia usporiadania akné tkaniva, hydratuje a zároveň hoja pokožku.To pomáha odstraňovať začervenanie pokožky a neatraktívne pigmentáciu vyschnutých pupienkov.
 
Slimačie sliz má skvelé hydratačné schopnosti, ktoré sú porovnateľné s ťavej schopnosťou držať vodu v tele. Ako je známe, hydratovaná pleť = pleť bez vrások!
 
Pre pacientov trpiacich jazvami po ťažkom akné tak svitá nová nádej. Práve gél či krém s slimačím slizom pomáha znovu obnoviť hladkú a čistú pleť.
 
Účinky: Vit Vit slimačie krém je prírodný komplex zložený z vysoko koncentrovaných regeneračných a reparačných proteínov. Proteíny sú získavané z hlemýždího slizu (Hexil asparsa) a ďalších aktívnych látok. Slimačie krém stimuluje syntézu kolagénu a elastínu. Napomáha k regenerácii kože a tkanív, čím obmedzuje výskyt vrások, škvŕn a jaziev.
 
Pleť: Krém je vhodnou starostlivosťou pre mastnú a aknóznu pleť.
 
Použitie: Je vhodnou denné aj nočné starostlivosťou.
 
Objem: 50 ml
 

Diéta Esztétikai Csiga kivonat Krém csiga kivonat 50 ml

 
Csiga iszap élveztem nagyon Hippokratész és miután sok ősi gyógyítók. A gyógyító tulajdonságai okozó enzimeket, amelyek módosítják szövet elrendezés pattanások, hidratálja és gyógyítani pokožku.To is segít eltávolítani a bőrpír és a pigmentáció szárított pattanások vonzó.
 
Csiga iszap nagy hidratáló képességekkel, amelyek hasonlóak a teve vízmegtartó képességének a szervezetben. Mint ismeretes, a bőr hidratált bőr = ránc mentes!
 
Azoknál a betegeknél, szenved súlyos akne hegek és a remény újra ugrott. Csak gél vagy krém csiga iszap segít helyreállítani a sima és tiszta bőrt.
 
Hatások: Vit Vit csiga krém természetes komplex álló erősen koncentrált regeneratív és reparatív fehérjék. A fehérjék kivont csiga iszap (Hexil asparsa) és az egyéb hatóanyagok. Csiga krém serkenti a kollagén és elasztin. Segít regenerálja a bőrt és a szöveteket, ezáltal korlátozza a ráncok, foltok és hegek.
 
Bőr: A krém alkalmas ellátást a zsíros bőr és a pattanások.
 
Használat: Alkalmas nappal és éjszaka egyaránt érdekel.
 
Volume: 50 ml
 
Späť